Vastaanotto

Lääkärin vastaanotto

Lääkärin vastanotto on ollut Helsingin Antioksidanttiklinikalla vuodesta 1999 alkaen. Vuoden 2015 syksystä lähtien vastaanottoa on vähennetty asteittain. Tällä hetkellä Päivi Mäkeläinen ei valitettavasti enää ota uusia potilaita.
Pitkän kokemuksen ja kouluttautumisen myötä tietoa ja taitoa kroonisten sairauksien kokonaisvaltaisesta ja luonnollisesta hoidosta on karttunut paljon.
Olemme jo pitkään suunnitelleet miten tuo kokemus saataisiin laajemmalti terveydenhuollon ja potilaiden hyödyksi. Suunnitelmissa on ainakin luentoja ja julkaisuja eri medioissa.

Suunnitelma on toteutunut hyvin, Päivin ensimmäinen kirja on ilmestynyt vuonna 2016, sen ruotsinkielinen versio ilmestyi 8.1.2020 ja yleisöluentoja terveyden saralta on ollut runsaasti.

Karaoke

Jaa sosiaalisessa mediassa:

Yksi ajatus artikkelista “Vastaanotto”

  1. Hei
    ystäväni hoitaa uudestaan aktivoituneen syövän luomuna ja mehupaastoa on kestänyt nyt kuusi pv ja olo on hyvä ja kivut kadonneet. Voisiko hän ottaa Sumbioflor1 ja kuinka paljon jotta oma vastustus vielä kohenisi. Koivuntuhka ja vitamiinit+vihermehut on siis nyt käytössä.
    Ja toinen potilas sairastaa dermatomyosiittia. Mitä hänelle voisi antaa?
    Yst. terveisin Marjut

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *