Vastaanotto

Lääkärin vastaanotto päättyy 31.12.2020

Lääkärin vastanotto on ollut Helsingin Antioksidanttiklinikalla vuodesta 1999 alkaen. Vastaanottotoiminta päättyy 31.12.2020 ja Päivi jää lääkärin vastaanottotyöstä “oikeasti” eläkkeelle, harjoiteltuaan eläkkeellä oloa jo viisi vuotta.
Lämmin kiitos asiakkaille ja yhteistyökumppaneille antoisasta ajasta!
Pitkän kokemuksen ja kouluttautumisen myötä tietoa ja taitoa kroonisten sairauksien kokonaisvaltaisesta ja luonnollisesta hoidosta on karttunut paljon.
Olemme jo pitkään suunnitelleet miten tuo kokemus saataisiin laajemmalti terveydenhuollon ja potilaiden hyödyksi. Suunnitelmissa on ainakin luentoja ja julkaisuja eri medioissa.

Karaoke

Jaa sosiaalisessa mediassa:

Yksi ajatus artikkelista “Vastaanotto”

 1. Hei! Katsoimme muutama ilta sitten Alfa-tv n ohjelmaa, missä keskusteltiin vitamiinien ja hivenaineiden tärkeydestä ihmisen hyvin vointiin. Aina olemme sen tienneet, että molemmat ovat tosi tärkeitä, mutta sitä ei, miten tärkeä c-vitamiini kaiken kaikkiaan on ja että c-vitamiinia voidaan antaa myös pistoksina.
  Tällä viikolla mieheni sai ikävän uutisen, keuhkosyöpä. Tästä ohjelmasta heräsi kysymys, missä ja kuka voisi antaa näitä c-vitamiini pistoksia?

  On ollut järkyttävää huomata miten välinpitämättömästi paikalliset lääkärit potilaan vaivoihin suhtautuu.
  Miehelläni oireet alkoi yli kolme vuotta sitten pitkäaikaisena yskänä, sitä seurasi liman tulo johon
  parina yönä meinasi tukehtua.
  Hän kävi monet kerrat paikallisen terv.keskus lääkärin luona, otettiin poskionteloista kuvia, sorkittiin sieraimia eikä mitään tulosta tullut. Monien käyntien jälkeen lääkäri totesi, että sitten täytyy mennä yksityislääkärin vastaanotolle. Meni ja sieltä lähete Tampereen Pihlajalinnaan kartiokeilakuvaukseen. Kuvat näytti, että ylähammas olisi kasvanut liian lähelle poskionteloa ja se täytyisi poistaa. Pari hammasta poistettiin Turussa erikoishammaslääkärin toimesta.
  Sekään työ ei tuottanut tulosta, että liman tulo olisi loppunut kuin siksi aikaa vaan kun lääkekuuri kesti. Mies kävi myös Turussa keuhkolääkärin luona, ei tulosta tullut sieltäkään.
  Tämän jälkeen poistettiin polyypit nenästä, vaiva ei loppunut vieläkään.
  Seuraavaksi hän kysyi terv.keskuslääkäriltä lähetettä keuhkokuvaukseen Synlabiin. Lääkäri kuitenkin antoi luvan tilata ajan terv.keskuksen röntgeniin ja ne kuvat sitten antoivat jo aihetta niin, että lääkäri laittoi lähetteen Poriin Satasairaalaan.
  Ennen kuin kutsu Porista tuli, mies oli jo niin huonossa kunnossa, että naapuri lähti viemään Poriin ensiapuun. Hän tuskin jaksoi kävellä ovelta sisälle istumaan. Sitten alkoi apua jo tulla.
  Osastolla hän oli 6 vrk. Otettiin monenlaisia kokeita ja kuvauksia tehtiin.
  Näytepala keuhkoista otettiin muutama päivä sen jälkeen ja nyt tieto tuli syövästä kuin puun takaa.

  Kovin ihmetyttää, eikö ketään lääkäriä ihan oikeasti kiinnosta potiaskäynnin jälkeen, auttoiko lääkekuuri ja jos ei, niin mitä tutkittaisiin seuraavaksi niin, että vaiva saataisiin selville ja hoitoa siihen. Tulee väkisinkin mieleen, että jopa valelääkäri tämänkin olisi selvittänyt ja maallikkokin sen ymmärtää, ettei kaikki ole kohdallaan jos limaa tulee vaikka muille antaa.

  Nyt olisi meille tärkeää saada oikeaa tietoa mistä apua löydettäisiin ja keneen voitaisiin luottaa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *